Mire jók a tréningek?

2012. May. 3.
Elmerülünk a hétköznapokban, apró-cseprő vagy nagyobb teendők és gondok között. Talán jó, ha felemeljük a fejünket egy pillanatra és megfogalmazzuk magunkban, hogy mire is lenne szükségünk? Hogyan tudnánk úgy élni az életünket, ahogy szeretnénk? Hogyan közelíthetnénk a jelenlegi énünket az ideális énünkhöz? A stressz, kommunikáció, konfliktus, lelki egészség, párkapcsolat, szülővé válás mind olyan témák, amelyek életünk megkerülhetetlen oszlopai.

Egy tréningen bizalmas légkörben, jó hangulatban tudunk
- átbeszélni olyan kérdéseket, amelyek talán nem merülnek fel a hétköznapokban, vagy nem foglalkozunk velük eléggé, mégis rendkívül fontosak az önismeretünk, elégedettségi szintünk, boldogságunk és életünk alakítása szempontjából
- átélni olyan feladatokat, amelyek által közelebb kerülünk önmagunkhoz és az általunk járni kívánt úthoz
- gyakorolni olyan megfelelő megoldási módokat (a tréning típusától függően), amelyek az életünk éles helyzeteiben, amikor a gyors és hatékony cselekvés kívánatos, már magabiztosan működhetnek.

Említésre méltó a közösség ereje, még akkor is, ha csak alkalmi kiscsoportról van szó. Látni azt, hogy mások is küszködnek hasonló problémákkal, ők sem tökéletesek, viszont készek szembe nézni a nehézségekkel és küzdeni, hatalmas erőt tud adni. Arról nem is beszélve, hogy az egymásnak adott pár jó szó, bíztatás mindig csodát tesz!

A tapasztalatom az, hogy főként a hölgyek szánják rá magukat arra a bátor és izgalmas lépésre, hogy szembenézzenek az önmagukkal szembeni feladataikkal, mindemellett szeretettel várok mindenkit, kortól és nemtől függetlenül a NőiLélek.hu tréningjeire, amelyek az alábbi témákat ölelik fel: harmónia, párkapcsolat, stresszkezelés, konfliktuskezelés, szülővé válás, karriertervezés!

írta: Csizmadia Dóra

 Vissza az írásokhoz

Legutóbbi írások
Kulcsszavak
Csizmadia Dóra Dalma pszichológus

Csizmadia Dóra Dalma

diplomás pszichológus
klinikai szakpszichológus-jelölt
+36.20.394.2020
info@csizmadiadora.hu







Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalunkon sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Nem fogadom el
Rendben
Beállításait mentettük