Mit mondjak a kisgyerekemnek a szexről?

2021. Jan. 23.
Sok szülő teszi fel a kérdést, hiszen a gyerekek kíváncsiak, főként, ha kistestvér érkezik: mit, mikor és mennyit mondjunk a kisgyerekünknek a szexről?
Tovább  
list_separator.png

Anya születik

2018. Aug. 20.
Amikor egy nő anyává válik, gyakran tanácstalan számos témában a babát illetően, hiszen még nem volt benne tapasztalata. Sorra vesszük a szülés utáni időszak, szoptatás, altatás, hordozás kérdéseit, de szót ejtünk a szülés utáni depresszióról is, valamint feltüntetünk szakértői oldalakat.
Tovább  
list_separator.png

TV2 Mokka 2016.11.03.

2016. Nov. 3.
Interjú a szülés utáni depresszióról, és a szülés utáni első időszakról.
Tovább  
list_separator.png

Fix TV 2015.03.02.

2015. Mar. 2.
A Fix TV-ben a szülés utáni depresszióról beszélgettünk.
Tovább  
list_separator.png

Születés előtti hatások

2011. Nov. 1.
Talán nem is sejtjük, hogy a születésünk előtt minket ért hatások milyen hosszútávú következményekkel járhatnak a személyiségünket illetően.
Ha szülővé válunk, akkor rendkívül fontos tudnunk, hogy már a magzatunk testi és lelki egészségéért is minden nap, minden percben tehetünk.
Tovább  
list_separator.png

Baba mellett iskola illetve munka?

2011. Aug. 28.
A kicsik életében a legmeghatározóbb az első három év. Rendkívül hangsúlyos ilyenkor, hogy mennyi időt töltünk vele, hogyan bánunk és foglalkozunk vele. Természetesen az idő minősége is számít, hiszen ha csak fizikailag egy térben foglalunk helyet, de nincs semmilyen kontaktus, az eltér attól, mintha valójában a gyermekünkre figyelünk, kommunikálunk vele, megsimogatjuk, megöleljük. Ez utóbbit hívjuk minőségi időnek.
Tovább  
list_separator.png
Csizmadia Dóra Dalma pszichológus

Csizmadia Dóra Dalma

diplomás pszichológus
klinikai szakpszichológus-jelölt
+36.20.394.2020
info@csizmadiadora.hu







Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalunkon sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Nem fogadom el
Rendben
Beállításait mentettük