Pánik

2023. Sep. 24.
Nagyon sokan keresik fel a pszichológusokat szorongásos tünetekkel, Ezek közül a pánik az egyik leggyakoribb. Megnézzük, hogy mi ez, és mit lehet kezdeni vele.
Tovább  
list_separator.png

FEM3 Café 2018.03.02.

2018. Mar. 2.
A FEM3 Caféban gyermeknevelési kérdésekről beszélgettünk egy eset kapcsán, amikor a repülőn utazott egy kisgyermek, aki az utasok szerint 8 órán át kiabált, és az édesanyja csak egyszer szólt rá.

Tovább  
list_separator.png

Válás után hogy lehet helyre állítani a békét az új családban?

2013. Sep. 20.
Elvált anyuka tette fel a következő kérdést: 3 éve váltak el, most hét éves a kislánya, a váláskor sokat sírt, érzékenyebbé vált, az otthoni viselkedés azóta is problémás. A hölgy az új párjával egy éve ismerkedett meg, már született közös kisbabájuk. A nevelőapa nehezen tudja elfogadni a kislányt, hirtelen haragú, sok a konfliktus. Az édesanya nem tud igazságot tenni közöttük, már megfordult a fejében a szakítás, csakhogy az a kisbabáért való harccal járna. Kérdése, hogy hogyan lehetne békét teremteni, és kideríteni, hogy kinek adjon igazat?
Tovább  
list_separator.png

Hiszti

2012. Jun. 6.
Mitől függ, hogy kitör-e a hiszti? Hogyan reagálhatunk jól, és mit érdemes elkerülnünk? A gyermek és a szülő oldaláról is vannak befolyásoló tényezők.
Tovább  
list_separator.png
Csizmadia Dóra Dalma pszichológus

Csizmadia Dóra Dalma

diplomás pszichológus
klinikai szakpszichológus-jelölt
+36.20.394.2020
info@csizmadiadora.hu







Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalunkon sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Nem fogadom el
Rendben
Beállításait mentettük