Fix TV 2015.01.15.

2015. Jan. 15.
A boldogságról, sikerről beszélgettünk a Fix TV-ben.
Tovább  
list_separator.png

Felvettek

2013. Jul. 24.
Kedves Felvételiző, ez a cikk Neked szól, ha felvettek! Gratulálunk a sikeres felvételihez! Új ajtó nyílik ki előtted, amin belépve az önállósodás, beilleszkedés, esetleg albérletbe, kollégiumba költözés izgalmával is találkozol, ezekhez adunk most támpontokat.
Tovább  
list_separator.png

Nem vettek fel

2013. Jul. 24.
Kedves Felvételiző! Ez a cikk Neked szól, ha idén nem vettek fel! Javaslatokat olvashatsz, amelyek segítenek abban, hogy hogyan vészeld át a csalódást, és hogyan profitálj ebből az időszakból.
Tovább  
list_separator.png

Hiszti

2012. Jun. 6.
Mitől függ, hogy kitör-e a hiszti? Hogyan reagálhatunk jól, és mit érdemes elkerülnünk? A gyermek és a szülő oldaláról is vannak befolyásoló tényezők.
Tovább  
list_separator.png

Az Esküvő szerepe a Nők és Férfiak életében

2012. Jun. 6.
A kislányok fehér lovon érkező hercegről álmodoznak, és arról, hogy a herceg térden állva kéri meg a kezüket, az esküvőn pedig minden tökéletes lesz, hatalmas fátyollal, és életre szóló szerelemmel. Mégsem csak a hölgyek számára fontos esemény az esküvő.
Tovább  
list_separator.png
Csizmadia Dóra Dalma pszichológus

Csizmadia Dóra Dalma

diplomás pszichológus
klinikai szakpszichológus-jelölt
+36.20.394.2020
info@csizmadiadora.hu







Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalunkon sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Nem fogadom el
Rendben
Beállításait mentettük