FEM3 Café 2019.04.15.

2019. Apr. 15.
A reggeli műsorban arról esett szó, hogy miként érdemes gyermekeinkkel a tabu témákról beszélgetnünk.

Tovább  
list_separator.png

Hogyan beszéljünk a gyermekekkel a szexualitásról?

2017. Jan. 18.
Ha tudunk beszélgetni a gyermekünkkel a szexualitásról, ő kérdezhet, válaszokat kap, és véleményt is nyilváníthat, azzal a lehető legjobb úton indítjuk el a körültekintő párválasztáshoz, boldog szerelmi élethez és tudatos családtervezéshez vezető úton.
Tovább  
list_separator.png

FEM3 Café 2017.01.16.

2017. Jan. 16.
Tovább  
list_separator.png

Szexualitás

2013. Jun. 11.
Napjainkban a szexualitással való ismerkedés korábbi életszakaszba tolódott, gyakran már 13-14 éves korban saját tapasztalatot szeretnének gyűjteni a kiskamaszok.
Tendenciát figyelhetünk meg abban, hogy egyre több olyan könyv jelenik meg, amelyek a testi szerelemnek csak egy szeletét mutatják be, egy aspektusból írják le azt.
Tovább  
list_separator.png

Gyermek és halál

2011. Aug. 28.
Mindannyiunknak előbb-utóbb szembe kell nézni a megváltoztathatatlannal. A halált sokszor mi magunk sem értjük, nem tudjuk felfogni, feldolgozni. Még nehezebb feladat ez a gyermekek számára. Azt, hogy ők hogyan élik meg a környezetükben történt halálesetet, nagyban függ a szülők, családjuk, szeretteik kommunikációjától.
Tovább  
list_separator.png
Csizmadia Dóra Dalma pszichológus

Csizmadia Dóra Dalma

diplomás pszichológus
klinikai szakpszichológus-jelölt
+36.20.394.2020
info@csizmadiadora.hu







Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalunkon sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Nem fogadom el
Rendben
Beállításait mentettük