Hagyjuk meg a gyermekeknek a Mikulás és a Karácsony varázslatos világát!

2020. Dec. 4.
Hazugságban tartjuk a gyermekeinket akkor, ha nem mondjuk el a valóságot arról, hogy hogyan kerülnek az ajándékok a csizmákba és a Karácsonyfa alá?
Tovább  
list_separator.png

Javaslatok a vizsgákra való készüléshez

2014. May. 5.
Az érettségi, illetve vizsgaidőszak, és már az azt megelőző hetek is komoly kihívás elé állítanak minden diákot, hallgatót. Azok teljesítik a legjobban a vizsgaidőszakot, akik a leginkább képesek kontrollálni saját magukat szorgalom, kitartás és koncentráció szempontjából.
Tovább  
list_separator.png

Stressz a vizsgaidőszakban

2011. Dec. 2.
A vizsgaidőszak komoly kihívás elé állítja a hallgatókat. Sokan az alvás és pihenés rovására, tűréshatárukat feszegetve igyekeznek, hogy kihozzák magukból a maximumot. Tudnunk kell, hogy azok tudják a legjobban teljesíteni a vizsgaidőszakot, akik a leginkább kontrollt tudnak gyakorolni maguk fölött, akik kitartóak, és az akaraterejük segítségével valóban szorgalmasak tudnak lenni. A nehéz időszak után kárpótolhatjuk az elnyomott szabadságvágyunkat, de ezt addig kordában kell tartanunk, amíg nem tettünk le minden vizsgát.
Tovább  
list_separator.png
Csizmadia Dóra Dalma pszichológus

Csizmadia Dóra Dalma

diplomás pszichológus
+36.20.394.2020
info@csizmadiadora.huFriss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalunkon sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Nem fogadom el
Rendben
Beállításait mentettük