Tréningjeim

Tréningjeim jelenleg szünetelnek időhiány miatt.

Tréningjeimet Budaörsön tartom, szombati napokon de. 10 órától. A dátumot előzetes egyeztetést követően tűzzük ki.
Kiscsoportos tréning 3-8 fő, és egyéni tréning is elérhető, célom, hogy a közös idő a lehető leginkább személyre szabottan teljen.
A tréningek legfontosabb szabálya, hogy ami ott elhangzik, ott is marad, nem adjuk ki külső személynek az ott kimondottakat, ez segíti az egyedi problémák őszinte feltárását, amely során gyakran rájövünk, a gondunkkal nem vagyunk egyedül, és lehet, hogy az empátia, vagy egy hasznos tapasztalat, megoldási lehetőség lesz az a kincs, amelyet egymástól kaphatnak a résztvevők.

1. Női Lélek Önismereti tréning
2. Női Lélek Konfliktuskezelő tréning

3. Anyatréning:
Szülővé válás, szülői kompetenciák fejlesztése, tudás bővítése, önbizalom növelése, önérvényesítés és önmegvalósítás, önelfogadás, önbecsülés anyaként
4. Csapatépítő tréning
Osztályoknak, munkatársaknak
5. Fókusz csoport
Max.12 fő számára több alkalmas csoport, amely időpontokban belekóstolhatunk egy relaxációs módszer nyújtotta módosult tudatállapotba, ezt mélyíthetjük rajzolással is. A fókusztréneri képzettségemet 220 órás képzés keretében szereztem.
A fókuszolásról ide kattintva olvashat bővebben.
 
Csizmadia Dóra Dalma pszichológus

Csizmadia Dóra Dalma

diplomás pszichológus
klinikai szakpszichológus-jelölt
+36.20.394.2020
info@csizmadiadora.huFriss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalunkon sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Nem fogadom el
Rendben
Beállításait mentettük