Veszélyes kihívások az interneten

2017. Apr. 1.
A futótűzként terjedő kihívások teljesítésével elismerést szeretnének kiváltani a fiatalok. Mi állhat azonban a hátterében annak, hogy akár életveszélyes feladatokat is teljesítenek? Hogyan védhetik meg magukat a tinédzserek?
Tovább  
list_separator.png

Javaslatok a vizsgákra való készüléshez

2014. May. 5.
Az érettségi, illetve vizsgaidőszak, és már az azt megelőző hetek is komoly kihívás elé állítanak minden diákot, hallgatót. Azok teljesítik a legjobban a vizsgaidőszakot, akik a leginkább képesek kontrollálni saját magukat szorgalom, kitartás és koncentráció szempontjából.
Tovább  
list_separator.png

Stressz a vizsgaidőszakban

2011. Dec. 2.
A vizsgaidőszak komoly kihívás elé állítja a hallgatókat. Sokan az alvás és pihenés rovására, tűréshatárukat feszegetve igyekeznek, hogy kihozzák magukból a maximumot. Tudnunk kell, hogy azok tudják a legjobban teljesíteni a vizsgaidőszakot, akik a leginkább kontrollt tudnak gyakorolni maguk fölött, akik kitartóak, és az akaraterejük segítségével valóban szorgalmasak tudnak lenni. A nehéz időszak után kárpótolhatjuk az elnyomott szabadságvágyunkat, de ezt addig kordában kell tartanunk, amíg nem tettünk le minden vizsgát.
Tovább  
list_separator.png

Tesztelem a gyermekem

2011. Aug. 27.
Nagyon fontos az, hogy a gyermekre milyen tényezők hatnak, amikor a teljesítményét mérjük, illetve gyakorlunk vele. Mindannyian szeretnénk kihozni gyermekeinkből a képességeik szerinti lehető legtöbbet, ehhez azonban figyelembe kell vennünk a külső körülményeket és a belső jelenségeket is.
Tovább  
list_separator.png
Csizmadia Dóra Dalma pszichológus

Csizmadia Dóra Dalma

diplomás pszichológus
+36.20.394.2020
info@csizmadiadora.huFriss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalunkon sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Nem fogadom el
Rendben
Beállításait mentettük