Hogyan tarthatjuk be a fogadalmainkat?

2024. Jan. 3.
Az Új Év küszöbén tett fogadalmak leggyakrabban tiszavirág életűek. Mi segíthet abban, hogy tartósak legyenek, és sikert érjünk el?
Tovább  
list_separator.png

Fix TV 2015.01.15.

2015. Jan. 15.
A boldogságról, sikerről beszélgettünk a Fix TV-ben.
Tovább  
list_separator.png

Javaslatok a vizsgákra való készüléshez

2014. May. 5.
Az érettségi, illetve vizsgaidőszak, és már az azt megelőző hetek is komoly kihívás elé állítanak minden diákot, hallgatót. Azok teljesítik a legjobban a vizsgaidőszakot, akik a leginkább képesek kontrollálni saját magukat szorgalom, kitartás és koncentráció szempontjából.
Tovább  
list_separator.png

Felvettek

2013. Jul. 24.
Kedves Felvételiző, ez a cikk Neked szól, ha felvettek! Gratulálunk a sikeres felvételihez! Új ajtó nyílik ki előtted, amin belépve az önállósodás, beilleszkedés, esetleg albérletbe, kollégiumba költözés izgalmával is találkozol, ezekhez adunk most támpontokat.
Tovább  
list_separator.png

Az önismeret jelentősége

2013. Apr. 25.
Talán néha úgy tűnik, hogy az önismeret olyan, mint az egészség. Ha rendelkezünk vele, akkor azt gyakran észre sem vesszük a hétköznapok során, de ha nincs, akkor égető a hiánya.
Miért jó, ha ismerjük magunkat? Mert az életünk minden percére kihat az, hogy jóban vagyunk-e önmagunkkal, ki tudjuk-e alakítani és fenn tudjuk-e tartani a lelki egyensúlyunkat, meg tudjuk-e valósítani önmagunkat.
Tovább  
list_separator.png

Stressz a vizsgaidőszakban

2011. Dec. 2.
A vizsgaidőszak komoly kihívás elé állítja a hallgatókat. Sokan az alvás és pihenés rovására, tűréshatárukat feszegetve igyekeznek, hogy kihozzák magukból a maximumot. Tudnunk kell, hogy azok tudják a legjobban teljesíteni a vizsgaidőszakot, akik a leginkább kontrollt tudnak gyakorolni maguk fölött, akik kitartóak, és az akaraterejük segítségével valóban szorgalmasak tudnak lenni. A nehéz időszak után kárpótolhatjuk az elnyomott szabadságvágyunkat, de ezt addig kordában kell tartanunk, amíg nem tettünk le minden vizsgát.
Tovább  
list_separator.png
Csizmadia Dóra Dalma pszichológus

Csizmadia Dóra Dalma

diplomás pszichológus
klinikai szakpszichológus-jelölt
+36.20.394.2020
info@csizmadiadora.hu







Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalunkon sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Nem fogadom el
Rendben
Beállításait mentettük