Javaslatok a vizsgákra való készüléshez

2014. May. 5.
Az érettségi, illetve vizsgaidőszak, és már az azt megelőző hetek is komoly kihívás elé állítanak minden diákot, hallgatót. Azok teljesítik a legjobban a vizsgaidőszakot, akik a leginkább képesek kontrollálni saját magukat szorgalom, kitartás és koncentráció szempontjából.
Tovább  
list_separator.png

Vizsgaidőszak utáni ritmusváltás

2012. Feb. 26.
Túl vagyunk a vizsgaidőszakon, végre mindenki kifújhatja magát, bárhogy is alakult, vége! Viszont előttünk áll egy újabb kihívás, visszarázódni a szorgalmi időszak napi ritmusába. Ez a gondolat sokaknál megtorpanást idéz elő.
Tovább  
list_separator.png

Stressz a vizsgaidőszakban

2011. Dec. 2.
A vizsgaidőszak komoly kihívás elé állítja a hallgatókat. Sokan az alvás és pihenés rovására, tűréshatárukat feszegetve igyekeznek, hogy kihozzák magukból a maximumot. Tudnunk kell, hogy azok tudják a legjobban teljesíteni a vizsgaidőszakot, akik a leginkább kontrollt tudnak gyakorolni maguk fölött, akik kitartóak, és az akaraterejük segítségével valóban szorgalmasak tudnak lenni. A nehéz időszak után kárpótolhatjuk az elnyomott szabadságvágyunkat, de ezt addig kordában kell tartanunk, amíg nem tettünk le minden vizsgát.
Tovább  
list_separator.png
Csizmadia Dóra Dalma pszichológus

Csizmadia Dóra Dalma

diplomás pszichológus
+36.20.394.2020
info@csizmadiadora.huFriss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalunkon sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Nem fogadom el
Rendben
Beállításait mentettük